tratarea neincrederii prin echitatie


“ Pasarile care se nasc in cusca au impresia ca a zbura este o boala” Alejandro Jodorowsky2015-09-30_225419
Exista persoane care au tendinta de a-si subestima propriile calitati si resurse si au dificultati majore in a-si sustine punctul de vedere, propria opinie in fata celorlalti, desi exista un punct de vedere personal clar stabilit. Astfel de persoane au o autostima redusa, o imagine negativa a propriului Eu. Sunt persoane care manifesta  neincredere in fortele proprii, care simt  nevoia excesiva de ingrijire si ocrotire. Evita sa-si asume responsabilitati si sunt incapabile de a lua decizii in problemele curente ale vietii. Cauta in permanenta aprobarea si sprijinul celor din jur si au tendinta continua de a acorda altei persoane girul propriei responsabilitati.

Cum să depăşeşti neîncrederea de sine? Prin calarie terapeutica. Cãlãria terapeuticã, denumitã si terapia asistatã de cai, înseamnã folosirea calului în activitãti orientate pentru a atinge o mare diversitate de obiective terapeutice.

Departe de a fi un “mijloc de evadare”, grija pentru cal ofera de multe ori un ragaz absolut necesar emotiilor si intelectului. Poate ajuta persoana sa se simta odihnita, relaxata si energizata deoarece mintii i s-a permis sa “ia o pauza” de la problemele actuale.

Învățând relația cu calul, crește stima de sine. Acesta e următorul beneficiu pe care îl au toți clienții. Să fii capabil să urci pe un cal, să comunici cu un cal, să-l faci să răspundă la comenzile tale când el are sute de kilograme și e mai înalt decât tine, îți dă o stimă de sine crescută.

detalii: 0720759624 –Echitatie Agrement Spectacole Cai Saftica

 

 

Categorii: noutati despre noi | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Lansează un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: